• organisatie@ltfp.nl

Veelgestelde vragen

 Wanneer is LTFP 2024?

De volgende editie van Le Tour du Fou Pédalant vindt plaats op zondag 7 april 2024. De start is om 10.00 uur in ‘s-Hertogenbosch. We finishen rond 16.00 uur in ‘s-Hertogenbosch.

Hoe loopt de route?

In 2024 loopt de route door de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Oss en Heusden.

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan alleen via deze website: LTFP.nl

Wat zijn de kosten voor deelname aan LTFP?

De kosten voor deelname zijn € 45.

Mijn betaling via Safari lukt niet, wat nu?

Het kan zijn dat je bij de betaling van je ticket, via Safari, een melding krijgt dat het betalingsvenster wordt geblokkeerd. Dit heeft te maken met de instellingen van Safari: je kan via instellingen ‘pop-ups blokkeren’ uitzetten. Of gebruik een andere internetbrowser, zoals Google-Chrome.

Kan ik mij op de dag zelf ook inschrijven?

Nee, wij hebben geen mogelijkheden om contant geld aan te nemen. Inschrijven kan dadelijk alleen via onze website.

 Wat als ik het niet kan bijhouden?

Het peloton stopt voor niemand. Maar: om u niet zomaar achter te laten, hebben we volgauto’s. Hier kunt u instappen en wat herstellen. Na zo’n 100 kilometer vormen we al fietsend een veegploeg. Wat houdt dat in? Enkele CCJB’ers gaan dan een lager tempo fietsen, zodat iedereen fietsend de finish kan halen. Die veegploeg krijgt geen motorbegeleiding en houdt zich dan ook aan de reguliere verkeersregels. In die laatste kilometers zijn de volgauto’s alleen nog voor noodgevallen.

Ben ik verzekerd?

Als u zich dit afvraagt, is het antwoord zeer waarschijnlijk nee. Deelname vindt plaats voor eigen rekening en risico en de organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid. Mocht u schade oplopen tijdens het evenement, dan komt dat voor uw eigen rekening. Wij bieden geen dagverzekering aan. Normale verzekeringen dekken veelal geen schade die opgelopen is tijdens een tocht van deze aard. In het geval van een massale valpartij kan een standaard verzekering moeilijk doen. Controleer uw papieren goed.

Waar kan ik parkeren?

Er is voldoende parkeergelegenheid in de Sint Jan parkeergarage. De startlocatie is echter ook makkelijk bereikbaar met de fiets, je kunt je (waardevolle) spullen dan meegeven met de volgwagens.