• organisatie@ltfp.nl

Laatste LTFP-nieuws

Le Tour du Fou Pédalant (LTFP) vindt in 2024 plaats op zondag 7 april

Zondag om 8.30 uur kunnen alle deelnemers hun rugnummer bij Rugbyclub The Dukes in ‘s-Hertogenbosch ophalen. Daar kunnen ze ook een kopje koffie of thee en een worstenbroodje krijgen. 

Uiterlijk om 09.30 uur vertrekken alle deelnemers naar de Parade voor een zegening van de plebaan. Daar klinkt om 10.00 uur het startschot. Vervolgens rijden we, onder begeleiding van onze motards, een tocht van zo’n 150 kilometer door de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Oss en Heusden. Halverwege maken we een tussenstop, met koffie en gebak. De route is inmiddels te downloaden, via Komoot.

De finish is rond 16.00 uur bij The Dukes. Daar ontvangen de deelnemers niet alleen iets te eten en te drinken, maar ook een mooie en bruikbare herinnering aan deze tocht. Daarnaast kunnen ze bij de aankomst kijken naar de finish van de voorjaarsklassieker Parijs-Roubaix.