• organisatie@ltfp.nl

Laatste LTFP-nieuws

Le Tour du Fou Pédalant (LTFP) vindt in 2024 plaats op zondag 7 april. De start- en finishlocatie is Rugbyclub The Dukes in ‘s-Hertogenbosch. De start vindt hier plaats rond 9.30 uur, de finish is rond 16.00 uur.

Bij de ontvangst krijgen de deelnemers koffie, een worstenbroodje en een rugnummer. Na de start rijden we eerst naar de Sint Janskathedraal voor een zegening van de plebaan. Daarna vervolgen we onze weg, onder begeleiding van onze vaste motards, voor een tocht van zo’n 150 kilometer door de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Oss en Heusden. Halverwege maken we een tussenstop, met koffie en gebak.

Na afloop ontvangen de deelnemers niet alleen iets te eten en te drinken, maar ook een mooie en bruikbare herinnering aan deze tocht. Daarnaast kunnen ze bij de aankomst kijken naar de finish van de voorjaarsklassieker Parijs-Roubaix.